ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Solo

Επιλέξτε την κουζίνα των ονείρων σας μέσα από μία ευρεία γκάμα επιλογών.

 Εργονομικότητα, λειτουργικότητα , αντοχή στον χρόνο.

 Δωρεάν μελέτη χώρου.

Αfter sales service υποστήριξη μετά την πώληση για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.

 Το minimal design είναι τάση, δημιουργήστε έναν μοντέρνο χώρο που θα σας εμπνέει να μαγειρεύετε και να περνάτε όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένειά σας.

Αφήστε σε εμάς την διακόσμηση του χώρου σας αφού εμείς μπορούμε να ενσωματώσουμε στο ίδιο στυλ και στην υπόλοιπη επίπλωση του σπιτιού σας. Για κουζίνα στην Θεσσαλονίκη επισκεφτείτε μας.

 ελατε στο έπιπλο LIVIN και δείτε από κοντά την συλλογή των παρελκόμενων της κουζίνας όπως μηχανισμοί συρταριών , ελεγχόμενες ανακλίσεις ντουλαπιών και συρταριών με φρένο,   magic corner, gola , θα δείτε χρωματολόγια με λάκες και είδη ξύλου, μεγάλη ποικιλία με χερούλια, πάγκους , νιπτήρες, βρύσες κ.α.

Διατίθενται σε οποιαδήποτε διάσταση και σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων για κουζίνες κατόπιν παραγγελίας

Επιλέξτε μία κλασσική κουζίνα ή σύγχρονη με design σχεδιασμό ανάλογα με το γούστο σας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « View Mirror »
Στην εταιρία έπιπλο LIVIN τα έπιπλα μας είναι εγγυημένα γιατί είναι δικής μας παραγωγής και απολύτως ελληνικά και προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες , αφού σας παρέχουμε την δυνατότητα να αλλάξετε την διάσταση, το χρώμα, το ξύλο, και τα υφάσματα των επίπλων. Επιλέξτε εγγυημένα έπιπλα LIVIN από το ποιο αναγνωρισμένο κατάστημα για το σαλόνι στη Θεσσαλονίκη και ελάτε να διαμορφώσουμε τα σχέδια που σας ενθουσιάζουν στα μέτρα του δικού σας χώρου έτσι ώστε ο κάθε χώρος του σπιτιού να αποπνέει την δική σας προσωπικότητα.

 

25ο χλμ Θεσσαλονίκης Χαλκηδόνας, Γέφυρα Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη
Ωράριο λειτουργίας Καταστήματος
Δευτέρα – Παρασκευή 11:00-20:00 Σαββάτο 10:00-15:00
Τηλέφωνο: 2310715823

Instagram

δείτε μας στο Instagram