ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Paris

Τα έπιπλα LIVIN με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέρουν άνεση και στιλ σε κάθε χώρο του σπιτιού και διαθέτουν έξυπνα χαρακτηριστικά όπως εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο ή συρτάρια για να μπορείτε να τακτοποιήσετε άνετα τα σερβίτσια σας. Επιλέξτε έναν μπουφέ LIVIN και ξενοιάστε μία για πάντα!

Ζήστε το όνειρο με design και μοναδικότητα με έναν μπουφέ της επιλογής σας!

Επιλογή χρώματος μπουφέ αλλά και διάστασης, στα μέτρα σας για να είναι μοναδικοί!

Δωρεάν Μελέτη χώρου και προτάσεις διακόσμησης από έμπειρους διακοσμητές!

Είμαστε αμιγώς ελληνική εταιρία με παραγωγή των προϊόντων μας στο εργοστάσιο μας. Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία               και απεριόριστους συνδυασμούς που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χώρου. Παρέχουμε δωρεάν παράδοση στον νομό Θεσσαλονίκης για όλα τα έπιπλά μας και συναρμολόγηση στο χώρο σας.

Για έπιπλα στην Θεσσαλονίκη επιλέξτε το έπιπλο LIVIN!!! Πανελλαδική παράδοση !! Παρέχουμε δωρεάν παράδοση στον νομό Θεσσαλονίκης για όλα τα έπιπλά μας και συναρμολόγηση στο χώρο σας.

Για έπιπλα στην Θεσσαλονίκη επιλέξτε το έπιπλο LIVIN

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « London Ermis »
Στην εταιρία έπιπλο LIVIN τα έπιπλα μας είναι εγγυημένα γιατί είναι δικής μας παραγωγής και απολύτως ελληνικά και προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες , αφού σας παρέχουμε την δυνατότητα να αλλάξετε την διάσταση, το χρώμα, το ξύλο, και τα υφάσματα των επίπλων. Επιλέξτε εγγυημένα έπιπλα LIVIN από το ποιο αναγνωρισμένο κατάστημα για το σαλόνι στη Θεσσαλονίκη και ελάτε να διαμορφώσουμε τα σχέδια που σας ενθουσιάζουν στα μέτρα του δικού σας χώρου έτσι ώστε ο κάθε χώρος του σπιτιού να αποπνέει την δική σας προσωπικότητα.

 

25ο χλμ Θεσσαλονίκης Χαλκηδόνας, Γέφυρα Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη
Ωράριο λειτουργίας Καταστήματος
Δευτέρα – Παρασκευή 11:00-20:00 Σαββάτο 10:00-15:00
Τηλέφωνο: 2310715823

Instagram

δείτε μας στο Instagram